VCarve Desktop

Reference: 55-VCarve Desktop

Manufacturer:

VCarve Desktop

On stock

€330.00 Tax excluded

More info

VCarve Pro V9 is een krachtig en flexibel softwarepakket dat alle ontwerp-, lay-out- en bewerkingsfunctionaliteit omvat die wordt vereist door commerciële winkels en gebruikers, terwijl het eenvoudig te gebruiken en betaalbaar is. Deze aankoop bevat ook een gratis bibliotheek met 3D Clipart.

U ontvangt onmiddellijk een link naar een elektronische download van het programma en uw licentiegegevens.

Zodra Vectric uw bestelling heeft ontvangen, ontvangt u per e-mail een link naar uw V & Co klantportal-account. Hiermee kunt u uw 3D clipart-bestanden en al het andere waar u recht op hebt openen en downloaden, waaronder; uw licentie, product, casestudy's, forumberichten en nog veel meer. U hebt V & Co nodig om gratis of gekochte upgrades in de toekomst te downloaden. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor V & Co, kunt u dit doen door de link te volgen en op de aanmeldingspagina op de aanmeldingspagina te klikken.

U hebt ook de mogelijkheid om een ​​optionele 'USB-mediakit' hieronder te kopen. De USB-mediakit bevat exact hetzelfde materiaal dat kan worden gedownload vanuit uw V & Co-account, maar kan handig zijn voor mensen met langzamere of minder betrouwbare internetverbindingen. De levering van de USB-mediakit kan tot drie weken duren, afhankelijk van uw locatie.

Alle nieuwe belangrijke (X.x) productupgrades zijn gratis beschikbaar voor u gedurende een periode van 12 maanden na de aankoop van dit product. De aankoop van de upgrade geeft u ook recht op de daaropvolgende kleinere softwareversie (x.X) op elk moment na uw aankoopdatum.